XTrade posluje već dugo godina na međunarodnom finansijskom tržištu. To je stabilna, održiva, regulisana brokerska kompanija koja je stekla ugled kao jedna od vodećih kompanija u oblasti trgovanja akcijama, indeksima, robom, stranim valutama i ugovorima za razlike.

Kompanija XTrade nudi veliki broj mogućih finansijskih instrumenata koji odgovaraju i početnicima i iskusnim korisnicima. Finansijski instrumenti koje nudi ova kompanija uključuju demo račun za obuku. To je veoma efikasan način vežbanja u virtualnoj sredini pre nego dobijete pristup pravom računu. Demo račun omogućava trgovcima novajlijama da usvoje znanje o tržištu i da razviju svoju vlastitu finansijsku strategiju.

Osim demo računa, ova kompanija također nudi i brojne druge usluge svojim trgovcima uključujući finansijske kalendare, centre za obuku trgovanja, besplatnu elektronsku knjigu i mnoge druge finansijske instrumente.

XTrade klijenti dobijaju i besplatne konsultacije sa vodećim stručnjacima, profesionalcima u oblasti elektronskog trgovanja. Obuka koja se pruža trgovcima je veoma važan deo usluga koje nudi ova kompanija.

XTrade nudi različite oblike podrške korisnicima putem četa, mejla ili telefonom. Podrška korisnicima je dostupna 24/7 u više različitih jezika uključujući engleski, arapski, španski i mnogi drugi.

Povlačenje

XTrade vrši povlačenje sa računa nakon primanja zahteva putem faksa ili mejla. Ova kompanija brzo provodi zahteve za povlačenje sredstava omogućavajući trgovcima da dobiju svoj novac u najkraćem mogućem roku. Klijenti primaju uplatu u roku od 5 radnih dana. Klijent, također, ima pravo da izvrši transfer novca na račun drugog klijenta ove kompanije. Da biste povukli novac s računa, možete koristiti kreditnu ili debitnu karticu, bankovni transfer, CashU, Webmoney i neka druga sredstva plaćanja.

Pritužbe na XTrade

Pošto je XTrade regulisan striktnim zakonskim propisima, nema problema sa pritužbama. Svaka žalba na forumima se može povezati sa konkurencijom među kompanijama u ovom dinamičnom tržištu. Ova kompanija ima efikasnu podršku korisnicima koja je dostupna putem mejla, četa, telefona ili faksa, samo je potrebno opisati problem. Stručnjaci ove kompanije brzo odgovaraju na žalbe korisnika.

XTrade je jedna od brokerskih kompanija koja najviše poštuje zakon. Poslovanje kompanije reguliše Kiparska komisija za hartije od vrednosti (CySEC), koja klijentima garantuje visok nivo zaštite od finansijskih prevara.

Regulacija ovog brokera

Mnogo godina je XTrade regulisana kompanija. Nadzor nad kompanijom vrši CySEC (Kiparska komisija za hartije od vrednosti) koja reguliše poslovanje ove kompanije kroz različite regulatorne instrumente (propise, smernice i preporuke). Imaju za cilj da obezbede poštovanje pravila i propisa kako bi zaštitili klijente od finansijskih prevara. XTrade kompanija je jedna od najsigurnijih brokerskih kompanija na međunarodnom finansijskom tržištu.

Bonusi

XTrade pruža značajne bonuse svojim novim klijentima. U zavisnosti od uloga, iznos bonusa može da varira od 50$ do 6000$. Osim bonusa, postoje i brojne promotivne aktivnosti za nove klijente sa bonusima u raznim prilikama. Naprimer, za potvrđivanje broja telefona klijent dobija 20$ na svoj trgovački račun. Preporučuje se da pažljivo pratite nove promotivne aktivnosti kako ne biste propustili sledeću.

Rezime

XTrade kompanija je jedna od najstabilnijih kompanija na međunarodnom finansijskom tržištu. Ova kompanija posluje na tržištu više od deset godina, nudeći svoje usluge kao broker u trgovini zalihama, indeksima, robama, devizama i ugovorima za razliku. Ova kompanija nudi napredne uslove i za početnike i iskusne trgovce i koristi brojne finansijske instrumente kako bi uslove poslovanja učinila još privlačnijim.

Zaključak

U zaključku možemo da kažemo da je XTrade stabilna, robustna i pouzdana kompanija koja ima mnogo prednosti u odnosu na druge. Dostigla je visok nivo u pružanju usluga. Njene brojne promotivne aktivnosti pružaju priliku da ponudi povoljne uslove za transakcije. Ova kompanija je regulisana od strane CySEC koja omogućava trgovanje na globalnom finansijskom tržištu bez straha od finansijskih prevara. U principu, XTrade je jedna od vodećih i najstabilnijih kompanija na međunarodnom finansijskom tržištu.

LEAVE A REPLY