Za uspešno trgovanje, potrebno je pratiti određene smernice. Ako nemate nikakvu razrađenu strategiju, onda je ovo samo jedno obično kockanje u kasinu. Kockari retko uspevaju. To važi i za trgovanje binarnim opcijama.

Deluje lakše baciti novčić i igrati na sve ili ništa. Međutim, imajte na umu da se nijedan milioner nije obogatio bacajući novčiće. Drugim rečima, mnogo više se isplati razmisliti dvaput pre bilo kakvog poteza.

Da ne biste popustili strastima i intuiciji, trebate se ograničiti na praćenje određenih principa. Takva ograničenja i principi se zovu trgovinski sistemi. Ovaj sistem pomaže trgovcu da krene ka uspehu, učenju i pobedi. Što pre stvorite svoj trgovinski sistem, pre ćete početi karijeru kao trgovac.

Osnove strategije

Da biste zarađivali trgovanjem binarnim opcijama, definitivno trebate koristiti neku strategiju. Ustvari, ova reč ne podrazumeva ništa što je posebno komplikovano. To su vrlo jednostavni principi, primena i razumevanje koji garantuju dobit.

Strategije koje se najčešće koriste prilikom trgovanja binarnim opcijama imaju sledeće osnove:

  • tehničku analizu
  • statističku analizu i mišljenje stručnjaka
  • teoriju verovatnoće.

Hajde da vidimo kako se koristi svaka od ovih strategija.

Tehnička analiza

Po pravilu, većina početnika ne voli tehničku analizu. Ona izgleda prilično komplikovano zbog grafikona, nekih linija, talasa i barova. Međutim, praksa pokazuje da je nekoliko drugih stvari pouzdanije od tehničke analize.

Samo ako imate određeno znanje, možete sami da predviđate fluktuacije cena. To je jednako važno i za klasičnu trgovinu i za poslovanje binarnim opcijama.

Da biste se upoznali sa tehničkom analizom, možete pokušati da savladate barove i japanske svećnjake, linije podrške i otpora, indikatore, obrnute obrasce i obrasce koji prate tendencije.

Ako razumete neki od njih, imaćete više samopouzdanja a ovo tržište vam više neće izgledati kao kazino. Tehnička analiza je najozbiljniji i najpouzdaniji izvor informacija o mogućim fluktuacijama cena.

LEAVE A REPLY