Profit Maximizer radi sa mnogim poznatim brokerima za binarne opcije. Da biste aktivirali svoj račun, treba da položite depozit od najmanje 250 $ na brokerov račun. I to je sve. Nakon toga, algoritam za trgovanje će sav posao uraditi za vas jer je u potpunosti automatizovan. Profit Maximizer robot za trgovanje bira brokersku firmu na osnovu vašeg geografskog položaja, nivoa poverenja u firmu i njene popularnosti. Koristi vaš maternji jezik.

Nažalost, ove pogodnosti nisu dostupne građanima Sjedinjenih Država zbog zakonskih ograničenja koja postoje na teritoriji njihove države. Ostatak sveta ima sreću da ima ovu priliku da zaradi novac preko ovog robota za trgovanje binarnim opcijama.

Kako da trgujete sa Profit Maximizer-om?

Kada koristite ovog robota za trgovanje binarnim opcijama, ne morate da analizirate tržište ili da sklapate poslove jer algoritam sve radi za vas. Još uvek ćete imati priliku da utičete na trgovanje koristeći različite instrumente za trgovanje koje obezbeđuje vaš broker ako mislite da nešto ne ide kako treba ili ako želite da uduplate otvorenu poziciju za trgovanje.

Na internet stranici Profit Maximizer-a tvrdi se da algoritam garantuje 70-75% uspešnu trgovinu u automatskom režimu. Ne možemo da kažemo da je ovo neverovatno visok procenat, ali je još uvek veći od prosečnog procenta većine uspešnih trgovaca. Može veoma brzo da umnoži novac na vašem računu. Nažalost, robot za trgovanje ne radi sa demo računima tako da morate da napunite svoj račun za trgovanje da bi robot počeo da radi.

Kako da trgujete sa Profit Maximizer-om. Ovo možete da uradite na dva načina: možete da trgujete ručno koristeći robota kao izvor signala za trgovanje, ili možete pustiti da sistem radi automatski i onda ćete moći samo da gledate i vidite rezultate trgovanja.

Ako je sistem uspešan i zarađuje za vas, možete da nastavite da radite s njim i podelite podatke o tome sa svojim prijateljima. Ali ako nešto krene po zlu ili pomislite da je Profit Maximizer prevara, možete da onemogućite automatsko trgovanje kad god poželite i nastavite nezavisno da radite sa svojim proverenim brokerom. U svakom slučaju, vaš novac će da bude siguran kod vašeg pouzdanog brokera, sačuvan na vašem ličnom računu.

Jednu od prednosti koje nudi Profit Maximizer predstavljaju detaljna uputstva o upotrebi robota za trgovanje. Uputstva postaju dostupna odmah nakon registracije. Dobićete detaljno objašnjenje kako da aktivirate sistem, kako da konfigurišete najvažnije postavke i kako da trgujete preko Profit Maximizer-a. Dodatno će algoritam da vam obezbedi kompletan izveštaj o njegovim trgovinskim aktivnostima. Imaćete i priliku da trgujete ručno i da dobijete sve jedinstvene ponude od brokera. I još možete da pogledate video lekcije koje detaljno demonstriraju kako da počnete sa Profit Maximizer-om. Takođe možete da pročitate i često postavljana pitanja koja sadrže odgovore na sva pitanja trgovaca.

Podrška za korisnike

Profit Maximizer ne nudi nikakve VIP uslove jer sistem svojim klijentima već nudi sve neophodne alate. Softver je potpuno besplatan i ako vam treba neki savet, profesionalni servis za podršku za korisnike će putem imejla odgovoriti na sva vaša pitanja.

Ne zaboravite da ćete dobiti pomoć i od savetnika firme vašeg brokera. Možete da ih kontaktirate putem telefona, interneta ili obrasca za kontaktiranje kad god to vama odgovara.

Pre nego što završimo naš pregled Profit Maximizer-a, želeli bismo da vas još jednom podsetimo da uvek treba da budete oprezni sa robotima za trgovanje binarnim opcijama i da dobro razmislite pre upotrebe Profit Maximizer-a. Čak i najboljim algoritmima ponekad nedostaje ljudski nadzor.

Ako imate bilo kakve sumnje vezane za ovaj sistem ili ako mislite da je Profit Maximizer prevara, možete da posetite njegovu zvaničnu internet stranicu i da sami procenite. S druge strane, ovaj algoritam je u potpunosti besplatan pa nemate šta da izgubite ako odlučite da ga testirate.

LEAVE A REPLY