Znači, binarne opcije nisu isto što i kockanje. Zato se ne možete oslanjati samo na svoju sreću i potrebno je pratiti nekoliko pravila.

Obzirom da vaša zarada zavisi od pravilnih prognoza, a ne od sreće, važno je da znate kako prognozirati pomoću alata kao što su analize dijagrama ili statistike drugih trgovaca.

Da biste zaradili novac, potrebno je mudro upravljati ulogom bez ulaska u velike rizike. Drugim rečima, ne smete izgubiti ceo iznos, pa čak ni pola iznosa. Morate napraviti kalkulaciju koja će vam omogućiti da izgubite nekoliko puta bez ozbiljne štete po vaša sredstva.

Najveće šanse za zarađivanje novca trgovanjem binarnim opcijama, bez obzira na sredstva (valutu, akcije ili indeks cena), ima osoba koja je uložila vreme u učenje i dugo analizirala tržište pre nego je napravila prvi potez. Osoba koja se ne kocka, nego radi po uputstvu sistema. Ako ste takva osoba, nećete dugo čekati na uspeh.

Ako profesionalno trgujete binarnim opcijama, možete da zaradite novac čak i ako ga većina trgovaca gubi. Želja za profesionalnošću je glavna karakteristika osobe koja može da bude uspešna.

LEAVE A REPLY