Binatex – jednostavan za korišćenje i pouzdan broker za trgovanje binarnim opcijama. Binatex: sta je, iskustva, prevara, komentari.

0
508691

Binatex je vaš pouzdani partner za trgovanje binarnim opcijama. Možete da zaradite novac na prognozama kretanja cena koristeći jednostavni i intuitivni sistem za trgovce početnike. Binatex vam omogućava da zaradite novac kod kuće pomoću laptopa ili pametnog telefona.

Profitabilno rešenje za one koji se trude da budu uspešni i da se reše finansijskih problema. Pojavom binarnih opcija to je postalo mnogo lakše, a sa Binatex platformom i korisnije, te dva puta brže. Ovo je pravi izbor za one koji žele da zarade novac svojim intelektom bez izlaska iz kuće.

Čak i ako nemate iskustva u trgovanju, za samo par minuta možete da obavite profitabilno trgovanje sedeći za računarom i u udobnoj fotelji. Sistem je podešen tako da minimizira trgovinske rizike. Iznos koji možete da izgubite je ograničen završavanjem trgovanja.

Binatex je pouzdan izvor prihoda za svakoga ko razmišlja o promeni posla i početku rada nečeg zanimljivog i profitabilnog. Zbog fluktuacija cena, možete da zaradite novac binarnim opcijama čak i sa minimalnim ulaganjima.

Delatnost Binatex-a reguliše CySEC i usmerena je na zemlje Zapadne Evrope i Bliskog Istoka.

Uslovi trgovanja:

 • Prihodi od 70 do 400%
 • Naknada za gubitak do 50%
 • Minimalni ulog je 10$
 • Minimalna stopa je 1$
 • Dostupna mobilna verzija

Platforma za trgovanje

Prednosti terminala:

 • Trgovanje je dostupno i trgovcima početnicima
 • Odličan set finansijskih sredstava
 • Sigurnost zagarantovana Web Protokolima

Ulaganje sredstava na Binatex račun je moguće obaviti putem VISA, MasterCard i drugih sistema plaćanja.

Obuka

Na Binatex sajtu ćete pronaći sveobuhvatni deo za učenje koji se sastoji od sledećih materijala za učenje:

 1. Detaljni odgovori na često postavljena pitanja trgovaca.
 2. Video uputstva – osnovni principi trgovanja, trgovačke strategije, tematske videe itd.
 3. Vebinari profesionalnih trgovaca akcijama.
 4. Sveobuhvatna elektronska knjiga o opcijama trgovanja.
 5. Baza podataka o uslovima na berzi.
 6. Često postavljena pitanja
 7. Razne instrumente trgovanja kompanije (karakteristike, podaci o vremenu ponude itd.)

Koliko će vam pomoći obuka od Binatex-a? Sa jednostavnim predstavljanjem platforme za učenje, svaki trgovac početnik može da dobije potrebne informacije u najkraćem mogućem roku kako bi započeo uspešno trgovanje binarnim opcijama.

Zaključak

Ako ste u potrazi za inovativnim brokerom za trgovanje binarnim opcijama sa profitabilnim i pouzdanim uslovima trgovanja, kao i naprednim terminalom sa indikatorima za trgovanje, odličnim analitičkim uslugama i visokim nivoom isplate, Binatex kompanija je vaš pravi izbor. Ovaj inovativni broker za trgovanje binarnim opcijama je skupio najnovija otkrića i tehnologije na tržištu trgovanja opcijama te pretvorio 1-minutno trgovanje binarnim opcijama u instrument stabilnih prihoda.

LEAVE A REPLY