Broker binarnih opcija Anyoption je još jedna kompanija registrovana na Kipru. Ovaj broker nudi najveću platformu na svetu koja je u skladu sa propisima Evropske Unije. Što se tiče propisa EU, Anyoption ima veliki broj sertifikata i licenci koje je izdalo najveće i najvažnije telo poznato mnogim trgovcima. Početnike u binarnim opcijama može da zanima to da se poslovanje Anyoption brokera kontroliše u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj, Španiji, Italiji i drugim EU državama, uključujući i Kipar.

Anyoption broker postoji još od 2008. godine. Danas je to najstarija kompanija na ovom tržištu. Tokom ovih godina, ovaj broker binarnih opcija nije dobio mnogo žalbi od strane trgovaca. Anyoption nije izgubio svoju popularnost. Njihovi stari klijenti im još uvek veruju. Istovremeno, novi trgovci, također, ulažu sredstva i rade na ovoj platformi.

Prijavljivanje na Anyoption

Da biste kreirali račun kod ovog brokera, potrebno je da prođete tri koraka. Prvi: popunjavanje specijalnog formulara sa ličnim podacima. To će vas odvesti do vašeg trgovačkog radnog prostora. Tu trgovac pravi ulog na jedan od mogućih načina (VISA, MasterCard, Webmoney, bankovni transfer itd.). Prilikom prve isplate, Anyoption broker će tražiti verifikovanje. Ovaj postupak je obavezan za većinu kompanija koje posluju na ovom tržištu. S jedne strane, broker sprečava pranje novca, a s druge strane, sigurniji je za trgovce.

Anyoption, broker binarnih opcija, nudi samo jednu vrstu trgovačkog računa sa minimalnim ulogom od 200 $. Naknadni ulozi trgovaca počinju već od 100$. Minimalni ulog od 200$ se, u principu, ne može smatrati visokim. Popularni brokeri na tržištu, manje-više, nude iste iznose. Osim toga, ovaj minimalni ulog vam omogućava da zaista počnete da zarađujete.

Anyoption platforma za trgovanje

Anyoption platforma za trgovanje je u mnogim aspektima funkcionalnosti slična drugim platformama za trgovanje binarnim opcijama. Omogućava vam da otvorite transakciju i pratite trenutnu stopu osnovnih sredstava.

U smislu funkcionalnosti, Anyoption platforma za trgovanje se ne razlikuje od drugih brokerskih terminala.

Vrlo lako se koristi. Da biste kupili ugovor, trgovac bira vrstu opcije, osnovna sredstva, smer ili druge uslove koje nalaže ugovor, vreme isteka i iznos uloga.

Svako može da počne trgovanje na Anyoption platformi odmah nakon što napravi minimalni ulog. Međutim, pre toga, preporučujemo vam da se upoznate sa interaktivnim demo računom kako biste razumeli kako platforma funkcioniše.

Anyoption demo račun

Za razliku od većine brokera binarnih opcija, Anyoption ima svoj posebni demo račun. Nudi interaktivni demo koji vam jasno pokazuje šta je to Anyoption platforma za trgovanje i kakve karakteristike ima.

Anyoption nudi interaktivni demo račun koji vam omogućava da se u samo par klikova upoznate sa platformom za trgovanje.

S jedne strane, činjenica da trgovac može da vežba trgovanje pomoću demo računa je veoma bitna. S druge strane, Anyoption smatra da računi za vežbanje općenito nisu korisni za trgovce. U svakom slučaju, bolje išta nego ništa.

Vrste ugovora. Anyoption osnovna sredstva

Anyoption, broker binarnih opcija, nudi svojim klijentima četiri vrste ugovora. Prva je klasična vrsta binarnih opcija. Ova vrsta ugovora uključuje određivanje smera promene cene u odnosu na trenutnu cenu osnovnog sredstva.

Opcija + je druga vrsta ugovora koju nudi Anyoption broker. Ova opcija ima jednu zanimljivu karakteristiku. Može se prodati brokeru bilo kada (sa nižom premijom).

Još jedan zanimljivi ugovor kojeg nudi Anyoption je binarni od 0-100. U određenim okolnostima, trgovac može da kupi ili proda ugovor. Ovu opciju karakterišu proširene mogućnosti profitabilnosti. Međutim, što je veći prinos, veći je i rizik.

Na kraju, kao i većina brokera, Anyoption ima unosnu opciju OneTouch. Ona vam omogućava da zaradite i do 380%. Naravno, ova opcija nosi i veći rizik i zato se ne preporučuje trgovcima.

Obuka koju pruža Anyoption broker

Obuka koju pruža broker binarnih opcija Anyoption uključuje video interaktivnog demo računa koji je opisan iznad, elektronsku knjigu, kao i specijalne članke. Kao i kod većine kompanija, video vodič je podeljen na dva dela, za početne i napredne trgovce.

Anyoption nudi svim svojim klijentima sledeće vrste materijala za obuku:

  • video časove
  • interaktivnu elektronsku knjigu
  • članke

Anyoption video časovi za trgovce objašnjavaju šta su to binarne opcije, koje su karakteristike ove vrste trgovačkih ugovora. Također, u ovim video časovima možete da saznate šta je to analiza tržišta, koje vrste analize tržišta postoje itd.

Elektronska knjiga je, u principu, duplikat video časova. Biće korisna i zanimljiva onima koji bolje razumeju pisani tekst od video materijala. Osim toga, predstavlja iste aspekte finansijskog tržišta kao i video časovi.

Upozorenja o trgovanju Anyoption brokera

Sada ćemo se osvrnuti na signalni sistem Anyoption brokera. Uopšteno govoreći, ovaj sistem se može grubo nazvati signalni sistem. To je više od naprednog alata koji prikazuje mišljenje trgovaca. Međutim, može biti koristan mnogim ulagačima, uključujući i početnike.

Šta mogu videti oni koji koriste transakcije-uživo Anyoption brokera? Pre svega, to su ugovori koje su trgovci kupili za različita osnovna sredstva. To znači da možete jednostavno da se pridružite tim transakcijama otvarajući i svoju vlastitu u istom smeru.

Preporučujemo vam da ovaj alat koristite oprezno. Čak i iskusni trgovci donesu pogrešne zaključke s vremena na vreme. Zato, pre kupovine ugovora pratite takve signale, preporučujemo vam da sami analizirate osnovna sredstva. Ako se rezultat podudara sa signalom, to može samo da vam bude korisno. Ako se rezultat ne podudara, donećete sami odluku u zavisnosti od toga čijem mišljenju verujete više. Možda i odustanete od ponude.

Mišljenja o Anyoption brokeru

Postoje komentari nekih trgovaca koji se žale da im broker nije platio novac za bonus program i da ih je prisiljavao da ispune određeni broj transakcija. Takve žalbe nisu opravdane! Trgovci trebaju pažljivo da pročitaju uslove bonusa pre nego ih prihvate!

Neki trgovci nisu zadovoljni uslovima obaveznog verifikovanja. Međutim, do danas ne postoji nijedan broker koji nudi trgovanje bez verifikovanja.

Anyoption, također, ima mnogo pozitivnih komentara. Trgovci zaista zarađuju sa ovom kompanijom. Možete se u to uveriti čitanjem komentara u članku.

Prednosti i mane Anyoption brokera

Evo i kratki rezime naše analize Anyoption brokera sa posebnim naglaskom na prednosti i mane ove kompanije:

  • Pouzdan broker na tržištu još od 2008. godine koji posluje širom EU
  • Jednostavna i intuitivna platforma
  • Mogućnost samostalnog planiranja ugovora
  • Širok spektar materijala za obuku
  • Mogućnost kopiranja najboljih trgovaca Anyoption brokera

Mana ovog brokera je možda nemogućnost izvršavanja analize na platformi, kao i prilično visok minimalni ulog od 200$. Ali ovo drugo ne bi trebalo da predstavlja problem nikome ko ima ozbiljne namere da zarađuje novac na finansijskom tržištu.

LEAVE A REPLY